WELKOM OP ONZE VERNIEUWDE WEBSITE!
First-Response is de totaalaanbieder voor al uw trainings- & preventiebehoeftes.

First-Response Training

Wij verzorgen diverse opleidingen en diensten op locatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze instructeurs.

First-Response Preventie

Benieuwd naar onze overige diensten? Ook voor al uw preventiemiddelen (oa brandblussers, rookmelders en noodverlichting) bent u bij ons aan het juiste adres.

First-Response Veiligheid

Aan de hand van een vrijblijvende en gratis risicoscan van uw bedrijf bepalen wij, in goed overleg met u, welke specifieke risico’s bij u aannemelijk zijn. Aan de hand van deze risicoscan wordt het lesplan opgemaakt. Dit houdt in dat er nu bepaalt kan worden hoe de training er uit komt te zien, hoeveel tijd er voor nodig is, hoeveel mensen er aan de training deelnemen en wat het tarief van de training gaat bedragen. Hulpverlening zit in ons bloed.De training kan zowel op de dag als in de avond en in het weekend gegeven worden en zal bij u op locatie plaatsvinden (mits geschikt). Ons oefenmateriaal is zeer gevarieerd en zorgt voor een keur aan oefenmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan: reanimatiepoppen, AED, bluscontainer, oefentrailer, verbandmateriaal, Evac Chair, portofoons, oefencentrum, lotusslachtoffers, rookmachine, vlamkast, enzovoort. Training redt levens. Wij bieden u trainingen aan conform de wet- en regelgeving en eisen die door de arbeidsomstandighedenwet gesteld worden. Wij werken met ervaren, gekwalificeerde docenten die ook voor de professionele hulpdiensten werken of gewerkt hebben en/of daardoor zijn opgeleid, zodat zij precies weten wat er van u verwacht wordt tot de hulpdiensten het van u overnemen. Daarnaast leren zij u het voorkomen, beperken en bestrijden van ongevallen en calamiteiten.

First-Response veiligheidsopleidingen test de beginsituatie van de cursist en traint u en uw personeel om op doortastende wijze hulp te verlenen en in actie te komen bij calamiteiten op en om de werkvloer.